Het Netwerkcentrum

VACATURES

Ben jij ons missende puzzelstuk?

Het Netwerkcentrum is gespecialiseerd in de inrichting van crisisorganisaties en de competentieontwikkeling van teams en functionarissen in die crisisorganisatie. Wij combineren professionaliteit met een pragmatische en flexibele aanpak, afgestemd op de behoeften van de opdrachtgever.

Maak jij de puzzel compleet?

Onze dienstverlening staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid, pragmatisme en professionaliteit. Dat zie je ook terug in de betekenis van de kleuren in ons logo. Deze kenmerken horen wij terug van onze partners binnen veiligheidsregio’s, acute en publieke zorg en vitale sectoren.

Onze formatie is echter niet compleet. We missen jou!

Ben jij degene die loyaal, stabiel, flexibel, creatief en intelligent is, dan zou dat prachtig kunnen passen! Wanneer je je kwaliteiten en enthousiasme wil inzetten op operationeel maar ook op strategisch niveau: we nodigen je van harte uit om in contact te komen. Vooral wanneer je variatie in je werk zoekt (van strategische advisering op het snijvlak van zorg en veiligheid, het vertalen van beleid naar uitvoering, tot het geven van onderwijs en leiden van projecten). Het werkterrein kan zich uitspreiden over heel Nederland terwijl voor een deel thuiswerken ook gebruikelijk is.

>   We hebben ruimte voor zowel een ervaren strategisch adviseur als een enthousiaste starter!

Meer informatie over wat we doen en wie we zijn? Bel eens met Mary Haagsma op 06-24668516.