Het Netwerkcentrum

Vacature

Flex-trainer bij Het Netwerkcentrum

Als flex-trainer maak je deel uit van onze flexpool, waarbij je de mogelijkheid hebt om je expertise en vaardigheden in te zetten op diverse projecten en opdrachten binnen ons netwerk. De focus ligt vooral op de ontwikkeling van crisisfunctionarissen en crisisteams. Door het geven van feedback krijgen de deelnemers nieuwe handvaten om zich verder te verbeteren. Onze deelnemers zijn onder andere werkzaam bij veiligheidsregio’s, acute en publieke zorg en vitale sectoren.

Flex-trainer bij Het Netwerkcentrum

Ben jij een dynamische en ervaren professional op het gebied van crisisbeheersing en/of opgeschaalde zorg? Stap uit je comfortzone en deel je kennis en ervaring met anderen. Als flex-trainer bij Het Netwerkcentrum doe je coaching en waarneming van collega’s in het hele land. De vakinhoud staat voorop waardoor je gezamenlijk meer kennis vergaart.

Flex-trainer Marc Eggermont zegt: “Door trainingen te geven, houd ik mijn eigen kennis ook up-to-date” Het is dus van en met elkaar leren. Uitdagende opdrachten, nieuwe inzichten maar ook gezelligheid komen allemaal aan bod bij jouw werk als trainer. Collega Joris Roelofs geeft aan: “Het allermooist vind ik de verbinding met een mooi netwerk van collega’s met passie voor dit vak.”

 

Ben je toe aan die volgende stap binnen jouw vakgebied? Wil je meer weten over wat Het Netwerkcentrum doet en wie we zijn? Neem contact op via de onderstaande oranje knop.

Team

Nieuwe uitdagingen aangaan?