Ben jij recent afgestudeerd? Bijvoorbeeld in communicatie, psychologie, bestuurskunde of integrale veiligheid?

Wij zoeken versterking en komen graag met jou in contact!

Vacature junior trainer/adviseur

Ben jij recent afgestudeerd? Bijvoorbeeld in communicatie, psychologie, bestuurskunde of integrale veiligheid?

Wij zoeken versterking en komen graag met jou in contact!

 

Wie zijn wij? Het Netwerkcentrum ondersteunt veiligheidsregio’s, gemeenten, GGD’en, GHOR- bureaus, huisartsen, ziekenhuizen, overige zorginstellingen, en vitale partners in veiligheid bij de voorbereiding op hun taak tijdens een crisis. Onze activiteiten zijn gericht op zowel de crisisorganisatie als op de crisisteams en individuele functionarissen daarin.

 

Ons team bestaat uit acht collega’s en is professioneel, flexibel en pragmatisch. Het resultaat is ons uitgangspunt; de inhoud van producten en diensten en het proces stemmen we daarop af. We zoeken actief samenwerking met onze opdrachtgevers, en zij waarderen onze aanpak.

 

Jouw werk gaat bestaan uit trainen en adviseren, meedenken en ontwikkelen. Je ontwerpt en verzorgt opleidingen, trainingen en oefeningen (OTO) en ondersteunt opdrachtgevers bij het schrijven van crisis- en OTO-plannen.

 

Jouw kwaliteiten zijn een scherpe blik en een ondernemende geest. Je bent leergierig en hebt de ambitie om je kennis in te zetten in het vakgebied rampenbestrijding en crisisbeheersing. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw interesses, en kijken we samen in welke richting je je gaat ontwikkelen.

 

Meer informatie vind je op www.hetnetwerkcentrum.nl. Je kunt ook bellen met Angela Loeffen, 06-50828035 of Mary Haagsma, 06-24668516. Ben je geïnteresseerd? Geef ons in een mail voldoende informatie om geïnteresseerd te raken in jou! Stuur je mail naar: loeffen@hnwc.nl of
haagsma@hnwc.nl. We komen graag met je in contact! We verwachten je reactie uiterlijk 21 maart.

 

 

Camera Image