Het Netwerkcentrum zet expertise in uit de breedte van het werkveld

Aan Het Netwerkcentrum zijn 10 vaste medewerkers en 65 freelance trainers/adviseurs verbonden. Door ons functioneren als netwerk, kunnen we u van dienst zijn met kennis en ervaring uit het hele werkveld, op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Team
Mary-Haagsma

Mary Haagsma MBA

Mobiel 06 – 246 685 16

E-mail haagsma@hnwc.nl

Mary is binnen Het Netwerkcentrum met haar coördinerende- en managementtaken de spil van ons bedrijf. Zij coördineert en begeleidt de uitvoering van de functiegerichte GHOR opleidingen onder andere door begeleiding en (door) ontwikkeling van de e-learning.

Mary is gediplomeerd coach en heeft ruime werkervaring in de acute gezondheidszorg. Daarmee ondersteunt zij de uitvoering van de activiteiten binnen Het Netwerkcentrum als adviseur, coach en docent.

Mary kenmerkt zich door een no-nonsense en resultaatgerichte aanpak.

Frank-Rosier

Frank Rosier MPH

Mobiel 06 – 278 702 57

E-mail rosier@hnwc.nl

Frank leidt namens Het Netwerkcentrum tal van projecten voor product- en organisatieontwikkeling. Frank is een drijvende kracht achter de vakontwikkeling binnen GHOR en opgeschaalde zorg.

Frank’s resultaatgerichtheid en plezierige manier van mensen betrekken hebben veel innovatieve producten opgeleverd. Frank voelt aan waar de stimulansen liggen voor verandering en verbetering. Daarbij sluiten Frank ’s pragmatische oplossingen uitstekend aan bij zorgprofessionals.

Eric

drs. Eric Stijger

Mobiel 06 – 554 545 95 

E-mail stijger@hnwc.nl

Eric is bestuurskundige en beschikt over brede kennis van het volledige spectrum van crisisbeheersing. Hij heeft uitgebreide operationele ervaring met tal van crisissituaties.

Analytisch, creatief en deskundig zijn woorden die Eric goed typeren en hem als adviseur in staat stellen complexe vraagstukken binnen het veiligheidsdomein te vertalen naar bruikbare oplossingen. Zijn aanpak typeert zich door integraliteit, waarbij mens, proces, organisatie en techniek in samenhang leiden tot oplossingen die écht werken en bijdragen aan een veiligere samenleving.

Arjan-de-Kreek

Arjan de Kreek MANP

Mobiel 06 – 11 353 422

E-mail dekreek@hnwc.nl

Arjan heeft zijn oorsprong in de acute zorg. In deze setting is zijn aandacht verschoven van de directe patiëntenzorg naar de opgeschaalde zorg en de beleidsontwikkeling daaromheen. Arjan heeft ervaring als operationeel leidinggevende in de crisisorganisatie als OvDG. Arjan houdt zich binnen Het Netwerkcentrum bezig met training en advies en is betrokken bij verschillende projecten.

Arjan beleeft veel plezier aan het vanuit de analyse verbinden van theorie en praktijk. Daarbij is hij resultaatgericht en gaat voor een pragmatische aanpak. Het beter willen toerusten van de verschillende zorgprofessionals op hun taak is daarbij een belangrijke motivatie.

Levi-Schipper-

Levi Schipper

Mobiel 06 – 251 957 69

E-mail schipper@hnwc.nl

Levi is Veiligheidskundige en werkzaam geweest als Adviseur Crisisbeheersing bij een gemeente. Hij is gespecialiseerd in de kolom bevolkingszorg en groeit in de andere vakgebieden van risico- en crisisbeheersing.

Binnen het netwerkcentrum is Levi junior trainer/adviseur crisisbeheersing. Met zijn enthousiasme, kennis en resultaatgerichtheid bereid hij crisisteams en functionarissen zo goed mogelijk voor op hoe te handelen tijdens een incident of een crisis.

Gijs-Roest

Gijs Roest MPH

Mobiel 06 – 439 866 95

E-mail roest@hnwc.nl

Gijs leidt binnen diverse zorginstellingen projecten op gebied van o.m. samenwerking, fusie en cultuurverandering. Daarnaast is hij een ervaren interim-manager.

Gijs kan op natuurlijke wijze mensen en partijen verbinden en in beweging brengen. Gijs schakelt in zijn projecten gemakkelijk tussen niveaus: strategisch en praktisch, abstract en concreet. Van zijn schrijfvaardigheid wordt vaak en dankbaar gebruik gemaakt.

Angela-Loeffen

Angela Loeffen MCDm

Mobiel 06 – 508 280 35

E-mail loeffen@hnwc.nl

Angela is opleidingskundige en adviseur crisismanagement. Binnen de activiteiten van Het Netwerkcentrum is Angela verantwoordelijk voor OTO-activiteiten voor bestuurders, crisisfunctionarissen ten behoeve van leiding & coördinatie multidisciplinair en specifiek binnen de kolommen GHOR en bevolkingszorg. Ze is de drijvende kracht achter Het Netwerkcentrum crisisbeheersing.

Angela verbindt kennis, theorie, praktijkervaring en didactiek tot gewaardeerde producten voor de professional. Daarnaast wordt zij vanwege haar analytische vermogen en resultaatgerichtheid gewaardeerd als (interim)adviseur op het brede vlak van crisismanagement.

Jelle-Meijer

Jelle Meijer MSc

Mobiel 06 – 310 353 31

E-mail meijer@hnwc.nl

Jelle heeft een achtergrond in de psychologie en bestuurskunde. Hij combineert inzichten uit deze twee disciplines en met geïntegreerde blik kijkt hij naar crisismanagement. Zijn deskundigheid ligt op het vlak van planvorming, het ontwikkelen en het verzorgen van onderwijs. Met zijn ervaring, creativiteit, humor en drive is Jelle een plezierige trainer/ adviseur.

Al met al is Jelle vanuit diverse rollen betrokken bij projecten en OTO-activiteiten op verschillende niveaus, zowel op operationeel- als bestuurlijk niveau. Enerzijds zijn dat multi-trajecten bij veiligheidsregio’s. Anderzijds verzorgt Jelle tal van monodisciplinaire trajecten, daarbij is hij met name actief binnen de ‘witte kolom’ en ‘oranje kolom’.

Kees-Hendriks

Kees Hendriks

Mobiel 06 – 465 559 77

E-mail hendriks@hnwc.nl

Kees houdt zich binnen het Netwerkcentrum bezig met bezig met training en advies aan verschillende organisaties in de gezondheidszorg. Kees is jarenlang werkzaam geweest als manager in de acute gezondheidszorg. Daarnaast heeft Kees veel praktijkervaring opgedaan ten aanzien van opgeschaalde zorg.

Zijn drijfveer is dat iedere functionaris in een organisatie zo effectief mogelijk, maar ook met vertrouwen, zijn of haar rol kan uitvoeren. Coaching van professionals blijft altijd een mooie uitdaging.

Jeffrey-Wigman--

Jeffrey Wigman

Mobiel 06 – 117 088 56

E-mail wigman@hnwc.nl

Jeffrey is integraal veiligheidskundige en heeft een brede blik op het gebied van veiligheid, risico- en crisisbeheersing. Door zijn vooropleiding is Jeffrey multi-inzetbaar op het gebied van opleiden, trainen en oefenen.

Jeffrey is een hardwerkende en betrokken junior trainer/adviseur. Zijn drijfveer is het zien ontplooien van crisisfunctionarissen, -teams en -organisaties. Binnen het Netwerkcentrum is Jeffrey voornamelijk betrokken bij het opleiden, trainen en oefenen binnen de opgeschaalde zorg.

Camera Image